Bouwbegeleiding van klein tot groot en van particulier tot utiliteit

Bouwbegeleiding is bedoeld om te kunnen bouwen met duurzaamheid als missie. Bij de begeleiding van een bouw houden wij vanaf de ontwerpfase al rekening met bijvoorbeeld materialen met hergebruik van bouwdelen en/of recycling van materialen die vrijkomen bij een eventuele sloop van het gebouw. Door middel van bouwbegeleiding wordt gelet op het toepassen van duurzame technieken om zodat het voor gebruikers eenvoudig is om installaties energiezuinig te gebruiken. Op basis van een goede bouwbegeleiding maakt u gebruik van de specifieke kennis van onze vakbekwame Installatie Techniekers, een goede installatie is het halve werk!  U kunt een bouwbegeleider inhuren voor totaaloplossingen binnen de bouwbegeleiding van groot tot klein. Een bouwbegeleider inhuren kan voor zowel de particulier, MKB bedrijven maar ook voor Utiliteit + industrie. Bij bouwbegeleiding op het gebied van utiliteit en industrie worden de wensen en eisen van (potentiële) opdrachtgevers vertaalt naar technische oplossingen. In utiliteit en industrie zijn vaak complexe elektrotechnische installaties te vinden. Middels onze op maat afgestemde bouwbegeleiding en advies, zorgen wij ervoor ervoor dat uw bouwproject zo duurzaam mogelijk verloopt. De kosten voor goede bouwbegeleiding hoeven niet duur te zijn, omdat wij bouwbegeleiding aanbieden in combinatie met het opwekken van duurzame stroom en andere duurzame energietechnieken.

Duurzame energie besparen

Het is mogelijk om middels een persoonlijke projectbemiddelaar duurzaam energie te besparen door het toepassen van energiezuinige en duurzame installaties verlaagt u de energiebehoefte maar ook de onderhoudskosten. Om onnodige kosten te voorkomen is het goed om voor een bouwbegeleider te gaan en niet te snel voor sloop te kiezen, want zo vermindert u direct de belasting van het milieu.

 Ook duurzaam bouwen of verbouwen?

Wilt u óók duurzaam bouwen óf duurzaam verbouwen, maar wenst u een gedegen advies? Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze bouwbegeleider.

ATAG ComfortDeals