Inspecties van technische installaties

Voor uw veiligheid en dat van anderen is het noodzakelijk om uw technische installaties regelmatig te laten inspecteren en keuren. De inspectie van technische installaties wordt gedaan door een erkende specialist en keurmeester.

Co opsporing en beveiliging

Co (koolmonoxide) opsporing is zéér belangrijk voor uw veiligheid en gezondheid.  Bij een preventieve inspectie kunnen we eventuele mankementen opsporen waaronder koolmonoxide en onvolledige verbranding, die uitval aan uw (bedrijfs)installatie kunnen veroorzaken. Tevens is het van levensbelang dat de inspectie van technische installaties regelmatig plaatsvindt om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen. Wilt u de zekerheid van een optimale Co opsporing en beveiliging, dan adviseren wij u om een service-abonnement af te sluiten waarbij de inspectie van uw technische installatie gestructureerd gebeurd. Denk hierbij aan het onderhoudt van uw CV installatie.

Gestructureerde controles

Er zijn signalen waar u zelf op kunt letten, zoals gasvlammen die een oranje of gelige kleur hebben in plaats van blauw en wanneer de ramen plotseling beginnen te beslaan. Als u klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, verwarring, misselijkheid en hartritmestoornissen ervaart, kan dit wijzen op symptomen van een koolmonoxidevergiftiging. Het is dan ook uiterst belangrijk om technische installaties te laten inspecteren en keuren op basis van gestructureerde controles. Zodoende bent u, uw gezin en/of uw medewerkers veilig en zorgt de preventieve inspectie voor het vermeiden van storingen en onnodige kosten. Het tijdig voorkomen van storingen en/of andere risicovolle problemen binnen uw technische installaties is dan óók zeer kostenbesparend. Duurzaam energy solutions biedt graag een programma aan waarbij uw gestructureerde controles op de juiste momenten worden uitgevoerd, zodat uw bedrijf niet stil valt of nog érger; eventuele ernstige levensbedreigende schade ondervindt.

Inspectie technische installaties

Bij een inspectie bekijkt de keurmeester de veiligheidsnormen van uw technische installaties en is hij in staat om koolmonoxide (C0) op te sporen. Duurzaam houdt zich bezig met inspecties van technische installaties voor gas, water, cv (stookinstallaties) en elektra. Al onze inspecties worden volgens de vereiste normen van SCIOS, NPR en NEN 1078 /1080 & NEN 3140/1010 verricht en u ontvang na goedkeuring van uw installaties de benodigde certificaten.

Wilt u geen risico’s nemen en uw technische installaties regelmatig laten inspecteren?
Maak een afspraak met onze keurmeester voor een inspectie of keuring van uw technische installatie en/óf voor het opzetten van gestructureerde controles.

ATAG ComfortDeals