Duurzame projecten ontwikkelen en/of begeleiding en/of engineering

Met een duurzame projectontwikkeling wordt bedoeld; het ontwikkelen van een project die zo lang mogelijk kan voldoen aan ons woongenot maar vooral ook op basis van een bouwwijze die goed is voor het milieu. De duurzaamheid van een project en de term; Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn termen die vaak door elkaar heen gebruikt worden. Zowel kleine ondernemers als grote bedrijven zijn zich bewust van hun ‘voetafdruk’, en bijbehorende klimaatverandering waar zij (mede) verantwoordelijk voor zijn. Ook overheden en investeerders werken graag samen met duurzame ondernemers en zetten zich in bij het verduurzamen van gebouwen. We willen het beter doen dan onze voorgangers en een gezonde planeet achterlaten voor toekomstige generaties. Door het toepassen van goede engineering zorgen wij voor een optimale verduurzaming van de ontwikkeling én begeleiding van uw project. Bij duurzaam bouwen of duurzaam verbouwen wordt er bij de bron van de bouw al gekeken naar de manier waarop er zo verantwoord mogelijk omgegaan kan worden met water, energie en andere grondstoffen. Denk hierbij aan het opwekken van elektriciteit voor eigen gebruik maar bijvoorbeeld ook de mogelijkheden om geld (terug) te verdienen door elektrische energie op te wekken. Het opwekken van duurzame energie werkt altijd in uw voordeel én in het voordeel van onze natuur!

Vrijwel elke organisatie voelt de noodzaak om duurzame projecten te ontwikkelen en draagt een steentje bij aan een betere planeet. Verduurzaam uw bedrijf op basis van de juiste engineering en bespaar direct energiekosten.

Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek dan zorgen wij graag voor een optimale engineering, ter verduurzaming en begeleiding van uw projectontwikkeling.

ATAG ComfortDeals