Voor wie

Duurzaam Energy Solutions

Doelgroep / afzetmarkt

De doelgroep / afzetmarkt voor de diensten zijn onder meer:

De bouw en houtindustrie

Duurzaam Energy Solutions biedt groene oplossingen voor Installatiebedrijven waaronder; Verwarming, verkoeling en vloerverwarmingsinstallatie bedrijven. Maar ook zijn wij in staat om een verbinding te maken tussen de bouwindustrie en de houtindustrie. Gezonde bouwmaterialen zijn  een fundamentele factor als het gaat om gezonde gebouwen. De bouwindustrie vervult een belangrijke rol als het gaat om doelgericht gebruik maken van duurzaam hout in Nederland. Wij werken samen met de bouw- en opdrachtgevende sector naar deze doelstelling toe. De hoeveelheid duurzaam hout in Nederland wordt steeds groter, maar het is nog niet vanzelfsprekend dat bedrijven in de bouwindustrie er ook gebruik van maken. Zet daarom zetten wij samen met ondernemers binnen de bouwindustrie de juiste stappen om dit te bereiken.

Makelaarsbranche

Voor makelaars kunnen wij talloze duurzaamheidsoplossingen bieden die ervoor zorgen dat ook binnen de makelaarsbranche veel kosten bespaard blijven. Met onder andere concrete preventie adviezen, risicoanalyse, inspectie, preventiemaatregelen of een uitgebreid deskundig duurzaamheidsadvies. Daarnaast kunnen wij, makelaars ondersteunen door middel van risicofinanciering en een professionele begeleiding binnen de verschillende subsidiemogelijkheden.

Tuinders

Ook tuinders maken deel uit van onze afzetmarkt. Tuinders gebruiken veel energie bij bijvoorbeeld pomptechnieken maar er zijn ook tuinders die kweken met talloze lampen voor het juiste licht of tuinders die hun (pluim)vee onderhouden met een consequente temperatuur.

Veehouders

Verduurzaming voor veehouders is extra belangrijk omdat zij werken met levende dieren. Wanneer een veehouder zijn bedrijvigheid niet draaiend kan houden, door bijvoorbeeld een storing dan kan het vee hier ernstige last van ervaren, met in het ergste geval ruiming als gevolg. Veehouders zijn daarom voor ons extra belangrijk! Wij helpen veehouders met het overstappen op duurzame technische installaties waarbij zij veel kosten besparen maar tevens zorgen wij ervoor dat veehouders niet stilvallen tijden dit proces.

Leisure bedrijven

De verduurzaming van pretparken, zwembaden, vakantieparken kan voor ons milieubehoud ook veel voordeel opleveren. In deze branche is het tevens belangrijk dat er een stevige veiligheid verbonden zit aan de technische installaties. Regelmatige inspectie van technische installaties bij pretparken, zwembaden en vakantieparken is een must om te voorkomen dat bezoekers last ervaren van eventuele storingen, of nog erger dat deze bedrijven stil vallen. Daarnaast kunnen deze bedrijven veel kosten besparen wanneer zij overstappen op duurzame installaties.

Kerken, moskeeën en monumentale gebouwen

Kerken en oude monumenten zijn vaak slecht geïsoleerd en gebruiken daarom veel te veel onnodige energie. De verduurzaming van Kerkgebouwen, moskeeën en monumentale panden komt steeds meer in opspraak. Duurzaam Energie Solutions biedt hulp bij bijvoorbeeld energie aanpassingen die vaak nodig zijn om de enorme stookkosten te drukken en daarmee het voortbestaan van de kerken te kunnen ondersteunen. Met dit soort aanpassingen kunnen de kerken ook voor meer comfort zorgen. Zodoende kunnen kerken de gelegenheid creëren om meer activiteiten te organiseren en daarmee meer inkomsten te genereren. Energiemaatregelen binnen kerken en andere monumentale gebouwen zorgen dus voor een dubbel effect.

Consumenten

Consumenten en overheden dwingen bedrijven tot verandering. Daarmee kunnen bedrijven zich ook meer verantwoord opstellen tegenover bewuste consumenten. Wilt u als bedrijf ook verantwoordelijk omgaan met de energie transitie, waarin duurzame bedrijfsvoering centraal staat. Dan zullen uw consumenten uw bedrijf meer waarderen. Consumenten zijn bereid om een hogere prijs te betalen aan duurzame bedrijven. Uiteraard helpt duurzaam Energy Solutions ook bij het verduurzamen aan de kant van de consument zelf; bijvoorbeeld bij het bouwen of verbouwen van een huis of wanneer consumenten hun bestaande woning willen laten verduurzamen.

ATAG ComfortDeals