Hallo, hoe kunnen we u helpen?

ADVIES IN DUURZAAM Verduurzamen bedrijf of woning iets voor u?
Bespaar direct geld door duurzaamheidsadvies. ONZE DIENSTEN PROJECTEN
ADVIES IN DUURZAAM Het milieu sparen en tegelijkertijd geld besparen is mogelijk! Door onze expertise werkt u aan uw 'footprint' ONZE DIENSTEN PROJECTEN

Duurzaam Energy Solutions

Geld besparen

De energierekening… niet de leukste kosten van de maand hè?! Wij van Duurzaam Energy Solutions bieden duurzame energie oplossingen voor uw woning. Zo kunt u geld besparen!

Klinkt goed, maar hoe werkt dit dan? Laten we starten met het bespreken van zonnepanelen. Dat is een ontzettend goede manier om duurzaam te werk te gaan. Hier zijn twee redenen voor: u wekt zelf duurzame energie op en u hebt het aanschafbedrag binnen zeven a acht jaar terugverdient.

Daarna wordt het dus alleen maar beter! Naast de zonnepanelen valt er in de kosten voor het gasverbruik ook nog veel te halen. De komende jaren wordt gas een namelijk alleen maar duurder. Ook een warmtepomp is een optie om het gasverbruik te minderen. De pomp regelt net als een cv-ketel de verwarming en – in combinatie met een boiler – het warme water. Met een complete installatie inclusief boiler heeft u dus geen gas meer nodig. Zo maakt u stappen in de goede richting!

PV-panelen

Zone gericht verwarmen

Warmtepomp

Waarom Duurzaam Energy Solutions?

Mijn naam is Peter Drenth en samen met mijn team aan vakmensen vormen wij Duurzaam Energy Solutions. Met ruim 30 jaar ervaring in de installatiebranche is Duurzaam Energy Solutions een echte professional op het gebied van duurzame woningbouw. Wij beschikken over een schat aan informatie, in het kader van optimalisatie van woon- en leefcomfort. Daardoor is Duurzaam Energy Solutions ontzettend breed inzetbaar: wij helpen u van projectbegeleiding tot projectontwikkeling en van het aanleggen van warmtenetten tot het inspecteren van technische installaties. Wilt u geld besparen en tegelijkertijd een positieve bijdrage aan het milieu leveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We komen altijd eerst langs voor een gratis adviesgesprek

Je hebt altijd één aanspreekpunt

Meer dan 30 jaar ervaring in het vak

Waarom verduurzamen?

Waarom is verduurzamen zo belangrijk? Allereerst draagt het natuurlijk bij aan een betere toekomst voor de volgende generatie. Een belangrijk gegeven, maar dat is niet alles. Er zitten ontzettend veel voordelen aan verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan een gezondere leefomgeving. Veel van onze tijd besteedden we thuis door. Zeker nu thuis voor veel mensen ook fungeert als werkplek. Goede ventilatie is daarom een must, voor uw gezondheid maar ook voor de leefbaarheid van uw huis. Teveel vocht kan namelijk zorgen voor bacteriën en schimmelvorming en dat wil niemand. Naast een goede ventilatie staat ook isolatie hoog in de rangorde. Daardoor hoeft u in de winter niet flink te stoken en in de zomer niet ontzettend te koelen. Dat bespaart naast energie ook kosten! En wilt u uw huis nog eens kwijt? Dan is verduurzaming ook daarvoor een nuttige zet. Zo geeft u uw woning waarde en verkoopbaarheid een enorme boost. Genoeg redenen dus om vandaag nog te starten met verduurzamen!

We komen langs voor een gratis adviesgesprek

We brengen de beste oplossingen voor jou in kaart

Na akkoord op een offerte gaan we direct voor je aan de slag

Contactgegevens

Adres

Nusterweg 63B
6136 KT Sittard

Contact

+31 (0)6 1539 8342
[email protected]

Contact opnemen?

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij snel contact met je op!

    ATAG ComfortDeals