Projectinformatie

De opdrachtgever
Voor particulieren alsook verschillende hotelketens en andere bedrijven hebben wij lekkage detecties uitgevoerd in combinatie met bijbehorende noodoplossingen en/of duurzame oplossingen. Een veelvoorkomend probleem is bijvoorbeeld óók overbelasting én bijbehorend brandgevaar. Een hotspot in de meterkast kan ontstaan door nieuwe en teveel apparaten op één groep aan te sluiten.

De werkzaamheden
Bij lekdetectie zijn de werkzaamheden gebaseerd op het opsporen van lekkages (wanden en vloeren) maar ook tevens ervoor zorgen dat de het probleem voor de toekomst voorgoed verholpen wordt. Bij hotspotdetectie werken wij met een warmtebeeldcamera voor opsporen van gevaarlijke overbelasting.

De uitdaging
Aangezien de bedrijvigheid te allen tijde moet doorgaan is het veel gevallen noodzakelijk om een tussentijdse noodoplossing te bieden. Zo hielpen wij verschillende hotels met een noodoplossing voor het afvoeren van water en werd de lekkage door ons in een grote lekbak opgevangen om zodoende de bedrijvigheid te laten doorlopen. In een ander geval hielpen wij het hotel met een uitval van de CV ketel. Hierbij plaatsen wij als noodoplossing, een grote container met warm water zodat de hotelgasten geen last hadden van de technische verstoring binnen het hotel.

De oplossing
Middels het vervangen van bestaande, verouderde installaties op basis van duurzame technieken volgens de officiële richtlijnen kunnen wij toekomstige problemen voorkomen en dus méér bedrijfszekerheid bieden.

ATAG ComfortDeals